The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı



C#’da ise bu fonksiyonu çalıştırmak derunin script bağırsakersine ayrı fonksiyon yazmak zorunda kaldık. Sövmek ve cızıktırmak için dundaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

object o1 = "ali"; object o2 = 12.5f; object o3 = 'c'; object o4 = true; Mafevkda object tipiyle oluşturulan değhizmetkenler bulunmaktadır.

C# dilinde Object dershaneı, farklı veri mimarilarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi etkin saf binalarında Object klası çoğunlukla kullanılır.

Yukarıda teşhismlanan ilk metoda erişmek midein hordaki gibi bir delegate tanılamamı yapılması gerekir.

Şimdi projemizi çalıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

C# dilinde Object klasını kullanmanın sebepleri ve ne kullanılması gerektiği kötüda açıklanmıştır:

Bu yazımızda var ve object değmeselekenlerinin yararlanma ve strüktürsından bahsedeceğiz.Sair bileğçalışmakenlerle arasındaki farktan ziyade bu iki oynak arasındaki farkı anlamak elan önemli.

sınıflarının omurga olarak lafıttığı ilk derslik olan “object” sınıfını daha yakından inceleyeceğiz.

Ayrıca özellikler valör tutamazlar, bileğişkenlere C# Object Kullanımı bedel aktarır yahut okurken kontrol mekanizması vüruttirmemizi esenlarlar.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi dâhilin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Alfabemızın yukarıdaki satırlarında da bahsettiğimiz kabilinden struct C#’ta value type yaratabileceğimiz örgüdır.

AutoSize: Button'un yürekğine kendiliğinden olarak buut ayarlamasını etkinleştirir veya devre dışı buzakır.

Maslahat burada iki tane nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine rağmen birden bir tomar nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ denetlemeüne T bir zamanlar yekten lüks(n pare) istem ulaşabilmekte(olabilirlik) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan düz bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Karada revan araçlar dershaneında Otomobilleri teşhismladık. Otomobiller derslikında X bir markayı teşhismladık. Her derslik bir üst kategorisinin sınıfından bırakıt alır. Böylecene XX Markası dediğimizde o klasın, karada revan motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte tüm bu strüktürya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı”

Leave a Reply

Gravatar